Tacksamhet


Jag hinner inte med så mycket nu med en liten på armen, allt med internet kommer långt ner på listan. Jag bara njuter och känner en sådan enorm tacksamhet över att få ha honom hos mig, han är äntligen här.
Det har varit 9 tuffa månader, nu kan jag äntligen andas ut även om ororn över att förlora honom fortfarande finns..

Tack så jätte mycket för alla gratulationer!

Han är här nu


Ja, äntligen har vår lille skatt anlänt till oss :) Det blev en liten kille som jag anat hela tiden. Han ligger just nu och sover på mitt bröst så jag har lite svårt att skriva, jag får helt enkelt återkomma :)

Kramar från mig och Wilmer

På plats i huset :)


Äntligen har vi flyttat in, vi skrev på de sista pappren i fredags. Eller jag skrev på dem redan i torsdags ifall ifall den lill* skulle få för sig att titta ut. Vi ville inte riskera att inte få huset den dagen det var tänkt, väntan och längtan hade redan varit för lång.. Men h*n ligger fortfarande i tryggt förvar i magen.. Och även den längtan och väntan är riktigt seg just nu. Vill bara ha ut vår lill* plutt. Hade riktigt mycket förvärkar i torsdags och tänkte att nu är det på G, men icke, sen dess har jag knappt känt något alls :(

Var på sjukhuset i morse och gjorde CTG-kurva, knappt inga värkar noterades men allt annat såg jätte fint ut och det är en enorm tröst. Har valt bort en igångsättning in i det längsta men har nu fått en tid, vilken säger jag såklart inte ;) Läkaren gjorde en undersökning och en hinnsvepning så vi håller tummarna på att det kommer igång av sig själv ändå så jag slipper igångsättningen.. Om hinnsvepningen lyckats så märker vi det inom ett dygn. Hoppas hoppas.
Just nu känns det inte särskilt lovande men man vet ju aldrig :)

Huset är btw helt fantastico, jag trivs som fisken i vattnet. Det känns verkligen som mitt hem. Närheten till naturen, bara kunna öppna dörren och vara ute på grönt grös , underbart! Alla borde få chansen att bo såhär. Och tystnaden. Underbara tystnad! Inga grannbarn som väcker en klockan 7 på morgonen genom att hoppa och studsa fram över golvet. Ingen grannhund som ylar så fort han är ensam hemma. Och framför allt inga nyfikna grannar som vet mer om en än vad man själv gör..  Jag är glad, så jävla glad!
Just nu är det bara envetna flugor som stör mig.. men så är det att bo på landet, friheten har sitt pris :)

Sedär ja jag fick till en uppdatering, nästa gång vi hörs hoppas jag att jag har bebis utanför magen :)