Bla bla bla


Har ju lovat att lägga ut en magbild här, har försökt ta en bild på magen men har inte lyckats.. Har nog inte rätta knycket för att göra det. Daniel kommer hem om någon timma så jag får be honom göra det..

Måste bara säga att jag hade världens växtvärk i livmodern natten till onsdag, och när jag vaknade på onsdagen och gick förbi spegeln i hallen så höll jag på att sätta i halsen.. Magen hade verkligen växt så det syntes! Var ganska roligt att se, blev bara så himka förvånad..!

Nu ska jag äta en frukt :-)

En balettdansös/balettdansör?


Daniel är ett sportfan utan dess like och fotboll är väl den sport som ligger honom närmast om hjärtat. Och jag är ju en otrolig retsticka emellan åt så jag brukar säga att om det blir en pojke så kanske han vill dansa balett, ha trikåer och hela faderullan. Detta framkallar nog vissa bilder i min kära mans hjärna som omedelbart vänder på steken genom att säga att han ska spela fotboll, inte dansa balett.. För balett är ju inte manligt..

Så igår på ultraljudet så ser vi plötsligt hur liten i magen tar armarna runt huvudet i en cirkel, precis som om h*n dansar balett, varpå barnmorskan säger "Oj då nu ser det ut som h*n dansar balett!"
Snacka om att jag höll på att ramla av britsen, brast ut i skratt och vände mig mot Daniel och sa "Vad är det jag har sagt?".. hehe behöver jag säga att kommentaren om att det ska bli en fotbollsspelare ine var långt bort?

Tyvärr fick vi ingen bild just på det, hade dock varit roligt att ha :-)

Grattis till mig :-)


Rul gick super bra och jag är så himla lycklig, lillen i magen sprattlade på och allt har utvecklats som det ska, känns helt fantastiskt underbart!
Har varit så nervös inför denna dagen, men nu känns det som att det kommer gå hela vägen :-)

Denna födelsedagen kunde ju inte ha blivit bättre :-) ska fira med prinsesstårta ikväll!