Åh sköna Fredag :-)


Gissa hur många timmar jag sovit i natt :-) nästan 13 timmar! gick och la mig redan 20 över 8 igår kväll, jag var så fasligt trött så det gick knappt att hålla ögonen öppna.. Jobbade 5 timmar igår, städade 2 olika hus, och när jag kom hem på eftermiddagen hade jag så ont i kroppen.. fy.

Idag är det i alla fall fredag, MYS :-)

Nästa fredag firar jag och Daniel en månad som gifta.. men då är han i Uppsala på riksmöte :-( tråk tråk tråk. Så typiskt att det blir just över den dagen.

Jag håller förresten på att skriva i ordning vår bröllops annons till tidningen, tänkte att vi skulle åka förbi med det till fotografen idag så det kommer med i tidningen nästa vecka.

Vad annars då.. I morgon ska jag förhoppningsvis ut och äta med en kär vän på kvällen, kanske blir det lite wii också :-) var länge sen jag gjorde något så det ska bli riktigt roligt.

Har ni något skoj för er??

Trött trött trött..

Fy tusan vad trött jag är idag.. Men det kanske inte är så konstigt, hade en dag med fullt upp igår och tröttheten brukar oftast komma efteråt..

Onsdag idag då :-) Halva arbetsveckan har gått, skönt det.

Verkar som jag fått några nya läsare? Har iafl fått kommentarer från personer som inte kommenterat tidigare,  jätte roligt :-)

Det snöar för fullt ute nu igen.. SKa det aldrig bli vår?? Just nu känns det inte så :-(

Nä nu ska jag kolla lite bloggar sen ska jag koka potatis till köttbullarna som blev över igår :-) gotti