Funderar..


Saknar bloggen lite, men vill förändra den. Jag är snart ingen mamma utan barn, jag är snart mamma till barn både i himlen och på jorden.. Men att skiljas från denna bloggen känns sorgligt har jag insett. Den bär ju på en historia. Och Melvin är ju även en del i framtiden, han försvinner ju inte ur mitt liv bara för att det kommer en liten bebis. Han blir ju faktiskt storebror. Det är just domänen som inte kommer att stämma, men kanske spelar det inte så stor roll...?

Allt på samma gång..


9 dagar kvar tills vi får vårt efterlängtade hus, förhoppningsvis färre dagar innan vår bebis kommer.. Men än känner jag inget mer än oregelbunden molande värk i magen med tillhörande sammandragningar.. Det känns verkligen långt bort. Vi var på koll igår, bebis beräknas väga 3 kg nu och tappen är helt omogen.. Trösterikt är att den kan mogna snabbt så helt hopplöst är det kanske inte. Känns bara som att jag vill ha det avklarat nu, jag har inga problem med att vara gravid men just nu känns allt riktigt jobbigt.. Jag har nu gått dubbelt så länge mot de flesta.

Längtar till huset, det är som sagt 9 dagar kvar.. Det vi bor i nu är mer eller mindre ett tomt skal.. Tråkigt som attan, men men 9 dagar går fort :)

Drömmer jobbiga drömmar..


Förlossningen närmar sig med stormsteg, kan ju i princip starta när som hellst.. Mina drömmar om den är inte roliga.. Även om förlossningen med Melvin gick bra så vågar jag inte lita på att denna kommer göra det också. Jag är nog nästan räddare denna gång än vad jag var inför förlossningen med Melvin..

Jag är livrädd för att jag ska behöva föda en 4 kilos bebis, och att vikten har betydelse smärtmässigt.. Melvin vägde ju bara 2585 gram.. Jag vet samtidigt att det enda som betyder något är att få med en levande bebis hem, men jag kan inte låta bli att vara rädd..

Jag drömmer att jag ligger och skriker, för rädd för att våga föda.. Drömmer att jag inte hinner fram till förlossningen..


Jag måste verkligen fokusera på annat..