Lagen om alltings jävlighet


Har ni hört talas om den eller är det bara jag? Kan det jävlas så gör det gärna det..
Jag tappar saker i tid och otid, ibland mer än 1 gång.. Detta hade ju inte varit något problem om det inte vore för magen. Jag har ju liksom inte kunnat knyta mina egna skor på x antal månader, så hur skulle jag kunna böja mig ner och plocka upp saker som jag tappar? Lagen om alltings jävlighet.

Ja, jag är aningen bitter.

Långsamt farväl


Jag är klar. Jag har känt det länge nu, denna bloggen har på ett vis spelat ut sin roll. Den blev en ventil i sorgen efter Melvin, en värdefull men smärtsam ventil. Och ni blev med alla era fina kommentarer som vänner för mig. Jag har tvistat länge med mig själv om hur jag ska göra nu, och i ärlighetens namn vet jag inte fortfarande hur jag ska göra.

Jag vet bara att jag måste göra något.

Bloggen i sig har gjort sitt, jag behöver inte längre en ventil i sorgen, för sorgen har övergått i något annat. Och jag känner att jag värnar alldeles för mycket om mitt privatliv för att det ska kunna bli någon bra blogg. Det känns som att jag kommit till ett vägskäl. Jag kan välja att skiljas här och nu eller att ändra bloggkaraktär.. Och att ändra bloggkaraktär innebär också en ny bloggadress..

Jag kommer ta sommaren till att fundera, kanske blogga då och då om jag känner att jag har motivation. Sen kommer det såklart komma en bild på en bebis här framöver, lovat är lovat :)

Nu ska jag göra i ordning lite mat inför kvällens picnic, vädret är underbart!

Ta hand om er och njut av värmen och solen, det ger oss energi långt fram i höst :)

Massa kramar

1 juni


Idag ska jag fira in sommaren. Fira Melvins 14 månaders dag. Och fira att denna graviditeten går mot sitt slut..