Jag är..

Trött. Illamående(?). Ledsen. Tankspridd. Rädd. Vaken(uppenbarligen). Vilsen. Varm. Hungrig. Deppig. Gråtfärdig. Tom. 

Och det mesta av det ovanstående är pga en enda person. En person som jag inte vill ha i mitt liv, men som finns där ändå eftersom jag inte kan göra något åt det. 

Jag borde vara... LYCKLIG inte bara mesta delen av tiden utan HELA tiden.Kommentarer:

1 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Svar: Tack tack :) Ja det har rullat pa hehe ;-)

Jag la faktiskt ut före- och efterbilder för ett tag sen - för fyra kg sen rättare sagt. Här är inlägget ifall du inte sett det:

http://ellastankar.blogg.se/2010/september/fore-och-efterbilder-skillnaden-da-och-nu.html#commentHemsk före-bild och dalig efter-bild, men skitsamma :PHoppas det är bra med dig idag. kram

2 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Svar: Tack Emma :) Det känns riktigt bra.

Ah, jag vet ju att du har fullt upp sa det är inte lätt att hänga med i allt som händer i bloggvärlden da. Hoppas ni har det bra, och att allt är bra med lilla familjen!

3 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Svar: Jag har inget jobb pa g än, men ska börja kolla runt sa fort allt är helt 100% klart. Sambon kommer börja 1 januari. Jag har tre manaders uppsägningstid, sa jag blir kvar här tills slutet pa mars troligtvis, sa da har jag lite tid att kolla efter nagot. Ska nog kunna fixa nagot nytt fram tills dess! Skönt att ha ett par manaders tid att flytta alla grejer ocksa, inte dumt alls det. 2 timmar bort är det vi ska flytta, sa det är fortfarande inom samma län sa att säga.Ja annars är det bara bra med oss :) kram

4 Anonym:

Det där lätt ju inte bra Emma:/ är det samma person du pratat om förut? krama

Kommentera här: