Vi har det bra


Vi har det bra, lite vardagliga bekymmer, men annars bra. Daniel jobbar mycket vilket är tråkigt men eftersom han är egenföretagare så är det som det är emellanåt.. Önskar mer än ofta att han hade ett vanligt jobb, särskilt nu då han missar mycket med Wilmer. En tid som aldrig kommer tillbaka..

Wilmer växer och växer och verkar må bra :) Han väger över 6 kilo nu och är en väldigt framåt och upptäckts-glad liten kille. Han är väldigt envis och visar tydligt vad han vill trots att han bara är 3 månader, undrar jag vart det ska sluta..

Kommentarer:

1 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Skönt att höra att ni har det bra :) Vardagsbekymmer är väl sant man far leva med, samma sak med att ens partner jobbar mycket (det gör min med för tillfället).Vi ska flytta förresten :) och sambon har fatt nytt jobb med fasta arbetstider (tror jag?). Och en lägenhet har vi fatt tag pa ocksa! :) Yeey! Dock flyttar sambon dit tva manader innan mig sa vi far pendla lite, men det fixar vi. Klarade vi av Sverige-Tyskland i 1,5 ar sa ska vi väl klara av att ha tva timmars bilväg emellan oss i 2 manader. Hehe.kram

Kommentera här: