-;-

Det känns äntligen som att cirkeln är sluten nu när Wilmer kommit till oss. Jag kan inte med ord förklara hur tacksam jag är över att få ha honom hos mig, något jag värdesätter varje sekund. Jag är smärtsamt medveten om hur skört livet är och njuter i fulla drag av det jag får uppleva nu, jag fick ju aldrig den här tiden med Melvin. Jag kommer aldrig någonsin få det. Och den tanken har slagit mig mer nu än tidigare, kanske för att jag nu är mer medveten om vad jag missat och kommer att missa iom att jag får se Wilmers alla framsteg. Jag har nog aldrig varit så lycklig som jag är nu, Wilmer är solen i mitt liv, solen som hjälper till att läka såret efter det jag har förlorat. Att få vakna upp till en ny dag med Wilmer är värt mer än guld.

Vi mår bra...


Tiden bara går och jag finner ingen tid till att blogga alls, förstår inte hur man får tid till att blogga varje dag med en liten bebis i huset.. Han ligger mest hos mig och myser och jag trivs väldigt bra med det. Han är så go <3

I morgon är han redan 1 månad gammal, kan inte fatta det riktigt..

kunde aldrig föreställa mig hur jobbigt det skulle bli rent sorgmässigt. Han kom till världen den 3 augusti klockan 17.50 efter en fysikt och psykiskt jobbig förlossning. Till en början vågade jag inte föda och smärtan blev bara värre och värre, blev till slut övertalad att ta bedövning, vilket jag inte ville ha egentligen. Klockan 4 lades dock spinal bedövning och jag har aldrig varit med om något liknande.. smärtan bara dog ut och jag kunde slappna av totalt och våga fokusera på det jag var där för att göra. När han väl var ute skrek både jag och Daniel av lycka, Han skrek, han levde! Efter det kom allt över mig, hur har vi kunnat begrava en sådan här liten? Det känns ju helt sjukt..

Nu händer allt så fort, han fäster blicken och ler, jag försöker njuta av varje sekund för jag vet att denna tiden inte kommer tillbaka.. Och jag vet också att jag redan missat för mycket iom melvin och då känns detta extra viktigt.

Han ligger just nu på min arm och snörvlar, han har åkt på en förkyldning som jag är skyldig till.. Det är pekfingervals här på tangentbordet.. så det fattas lite stor bokstav på sina ställen, kanske även blivit några stavfel..

 Här är min älskAde goding, väldigt lik sin storebror...