Balsam för själen

Jag älskar verkligen att bo på landet! Här får min själ frid och mitt hem är den plats jag längtar tillbaka till när jag inte varit hemma på en stund, det räcker att vara borta 1 timme så börjar den där sugande känslan i magen längta hem.. Hem till min trygga vrå. Här råder total tystnad om vi så vill. Inga bilar som stör, inga avgaser som fyller våra lungor, bara ren och skär frisk luft :) (med allt vad landsluft innebär).
Här kommer lite bilder från omgivningarna där Jag bor, tagna igår (eller i förrgår?)
Nyskördade tomater! kan inte bli mer närodlat än så :) och god var de ;)


Jag känner verkligen en sådan enorm tacksamhet över att få bo här!!

Surprise surprise


Lösenskyddet är borta och jag är tillbaka starkare än någonsin.

Kom ihåg att ni besöker min mark när ni läser denna blogg, det är mina tankar, mina upplevelser och erfarenheter ni läser om! Jag bloggar av en enda anledning: för att lätta mitt hjärta. Det jag skriver saknar kanske ibland sans och reson, men det är mitt liv det handlar om. Jag är sårbar efter vissa händelser och skriver ibland utan att tänka, eftersom jag är en spontan person. Jag vill ha en öppen blogg och kunna tala direkt från hjärtat utan att behöva tänka på vad jag skriver för att ni läser. Jag är jag och de händelser jag gått igenom har format mig till denna person ni läser om. Gilla eller ogilla, men det är min verklighet och inget som går att ändra på.

Har nät igen :)

Skönt det, man blir lite lidande utan internet på något vis, samtidigt som det är jäkligt skönt att inte kunna sitta här. Man blir smått beroende..

Jag har i alla fall fått tid till att tänka lite angående bloggen och har kommit fram till att jag ska starta upp min lösenordsskyddade del igen, känner att jag behöver det. Ni vet hur ni gör; ni skickar mig ett mail till mammautanbarn@live.se så får ni inloggningsuppgifter och lösen, ni som känner mig lite bättre och har mig på FB kan fråga där ;) Jag tar inte emot några förfrågningar som är anonyma.