Vad ska jag skriva?

Nu har jag en sådan där period igen, jag känner mig helt tom, därför förblir bloggen tom på inlägg.. Jag har mycket att skriva om egentligen, men varje ord och mening känns så krystat. Jag får inte till det rätt, antagligen för att det är kaos i tankeverkstaden. Jag hoppas att ni stannar kvar ändå och fortsätter att kommentera, jag ska svara på era kommentarer snarast möjligt.

Om inte vi inte hörs innan så vill jag passa på att önska er ett gott nytt år!

Dan före dan.. Sitter och kollar på granen...

Dan före dan.. Sitter och kollar på granen, det är nu den är som finast tycker jag, när alla klappar ligger under. Under morgonen har jag fixat med skinkan, gjort ägghalvor och stekt prinskorv.. Köttbullarna är redan klara och jansson också. Nu längtar jag bara till kvällen då vi ska äta av det för första gången:) imorgon är vi inte hemma på hela dagen.. Tomten har dock lovat att komma en sväng på morgonkvisten så då ska vi se till att vara hemma. Sen bär det av för att fira jul först med daniels föräldrar och sedan hemma hos min mamma. Det blir en fullspäckad julafton:) som ser ut att bli grön:( men en sak är säker, den lär bli väldigt bra ändå. Nu vill jag önska er alla en riktigt God Jul, vi hörs igen i mellandagarna. Glöm inte bort att ta hand om er och era nära och kära, inte bara nu utan alltid <3

Besök på vårdcentralen..

Det fick bli ännu ett besök på vårdcentralen för mig idag då min trötthet vägrar släppa. Är svårt att förklara för er som inte känt av denna enorma trötthet men jag ska försöka. Cirka en timme efter att jag klivit upp på morgonen kommer tröttheten som en smäck. Den sätter sig som en hjälm över huvudet och det surrar och snurrar, jag får svårt att fokusera och blir lättirriterad. Jag orkar inte sysselsätta Wilmer utan sitter mest i soffan helt utslagen. Tvingar mig emellanåt att byta hans blöja och att laga mat. Trött trött trött.. Vill bara sova. Minsta lilla känns som en kraftansträngning som heter duga..

Hade liknande för 5-6 år sedan också och fick då astmamedicin, något som jag på senare år inte använt mig av. Men då, när jag använde det mådde jag som jag borde. Jag orkade göra saker, ta hand om mitt hem och ett jobb. Sådant som jag inte orkar nu. Så därför ringde jag och bokade tid nu på morgonen. Jag fick komma några timmar senare. Hon lyssnade på hjärta och lungor och det lät bra. Men jag fick ändå luftrörsvidgande medicin utskrivet.. Jag tog direkt och inom en timme kände jag skillnad. Jag kunde dra djupa andetag utan att det sa stopp halvvägs och den där hjälmen försvann. Jag kunde tänka klart och ta itu med en trött och grinig Wilmer utan att jag blev irriterad..

Jag har hela tiden tänkt att min trötthet beror på allt som vi gått igenom, och på sätt och vis har den det, men jag kan inte tillåta att min livskvalité blir sämre. Okej att jag har dåliga dagar, det har alla, men alla dagar kan inte vara dåliga. Jag sover bra på nätterna sedan ett par månader tillbaka så att tröttheten skulle komma därifrån är uteslutet. Jag tror helt enkelt att jag har nedsatt syresättning. På torsdag ska jag tillbaka och testa lungkapaciteten. Den har varit nedsatt förut, får se vad det visar nu. Egentligen spelar det ingen roll, huvdsaken är att jag hittar en anledning till min trötthet och att jag kan bli hjälpt. För denna trötthet tar på oss alla...

Nu ska jag gå upp och se så att Daniel inte ahar somnat med Wilmer.. Igen..