Glad

Har fått så fina kommentarer här, på FB och även via mail som jag verkligen blir alldeles tårögd över. Det betyder jätte mycket för mig att veta att repotaget i Amelia berör och känns viktigt. Inte bara för mig. Jag är jätte glad över att jag fann styrkan för att göra det.

Det var i våras som jag hade fått ett mail från en journalist, hon frågade då om en intervjuv. Dagen efter ringde jag till henne och en första intervjuv gjordes på telefon. Den skulle sedan lämnas in till olika tidningar som förslag på repotage. Det gick ett par månader utan att jag hörde något alls och mitt under semestern mailade jag henne igen för att höra hur det gick. Hon skulle titta på det igen efter semestern och bad om att få återkomma. I augusti fick jag mail om att Amelia var intresserade av min berättelse. Hon bad mig att ringa henne vilket jag gjorde.. Ett möte bokades in redan veckan efter. Tror att det var en torsdag i augusti som hon och en fotograf var här. Det var en lång intervjuv, 3 timmar eller något sådant. Känslomässigt påfrestande och uttröttande.. Efter det skulle lite kort tas, fotografen fotade under intervjuvn också men det var svårt att sitta och prata samtidigt som kort skulle tas..
Jag tycker att jag ser ganska sliten ut på bilderna, men det har sina förklaringar.. Efter  en3 timmars känslomässigt jobbig intervjuv så är det inte så konstigt..
Jag är nöjd med resultatet och så stolt
Journalisten som hittade min blogg, hittade MIN blogg och gillade vad JAG skrev. Större erkännade känns det inte som att jag kan få i nuläget. Under åren som jag bloggat har jag fått många kommentarer om hur bra jag skriver och hur mycket just han eller hon gillar hur jag skriver.. och det är jag så glad över! Men detta.. det är stort!

Och att jag nu kommer i kontakt med människor i samma situation men också andra som berörs är jag jätte glad och tacksam för, det betyder som sagt väldigt mycket för mig och för oss som familj. Vår Melvin.

Kommentarer:

1 Ellen - LCHF och mycket annat:

Svar: Ja, det känns aldrig bra att behöva be andra om hjälp när det gäller pengar...även om det är sambon!Precis, sa är det med 400€ jobb här - man tjänar da max 400€ per manad och arbetsgivaren behöver inte betala in nagot till försäkring och andra avgifter. Det är säkert bra för tex studenter och sa, att fa in en extra inkomst vid sidan av, men inte för andra som letar efter ett jobb att kunna försörja sig pa. Tyvärr är väääldigt manga jobb sadana numera...Jag hoppas saklart hitta nagot snart (helst i klädbutik förstas!).Kram kram!

2 Elin:

Jag läste din artikel i Amelia,en tidning som jag aldrig annars köpt men som kom med posten hem till oss.tror det fann nån mening för den 1 dec -11 så födde jag fram våran ängel Ingrid. Vi fick i v 39 veta att hon dött i magen. Jag känner igen mig i så mycket i hur du skrev. Vi har en lång och svår tid framför oss. Men vi blir stärkta av att höra att man klarar det även fast det inte känns som det.

Kommentera här: