Buzzador

Blev nyligen medlem på Buzzador, jätte roligt tycker jag. Dessutom dröjde det inte alltför länge förrän jag fick erbjudande om att testa Dove express intensivbalsam, jag kom med i kampanjen och är ännu så länge väldigt nöjd med produkten. Håret är mjukt och luktar gott. Eftersom jag har långt hår måste jag vara noga med vilka produkter jag väljer för att hålla det så fint som möjligt. Känns så trist när hår är slitna och det blir det ju gärna om håret är lite längre.

Jag håller som bäst på att dela ut provförpackningar också, 10 till antalet, till familj och vänner. Det är vad Buzzador handlar om, marknadsföring av produkter från mun till mun.

Idag är det lördag och vi har bott i vårt hus ett helt år redan.. Känns helt magiskt :) känner sådan kärlek för detta huset trots dess små skavanker. Mitt hem♥

Det går mot födelsedag

Helt otroligt men min lille kotte fyller snart år! 1 helt år har gått sedan han kom till oss ♥

Och på lördag har vi bott här i huset i 1 år också.. Känns också helt otroligt ♥

På halv fart

Idag är det en typisk söndag, enda problemet är bara att det är lördag.. Vi var i Ullared igår, det var sjukt mycket folk och jag höll på att få ren panik av hur folk beter sig så fort det är billigt.. Gekås lockar sjukt mycket folk från alla hörn och kanter.. Handlade en del praktiska saker. Nej där ljög jag. Det var en hel del onyttigt som slank ner i vagnen, mest till Wilmer förstås. Lite kläder från gekås och 2 par skor från skobutiken, ett par till mig och ett par till Wilmer. Daniel fick inget. Inget alls. Det var inte meningen att det skulle bli så, men så blev det. Han brukar ju vara den som får mest alltid annars. Nej, det var också en lögn. Men vi försökte hitta till honom, men det fanns inget i hans storlek. Det var väldigt urplockat på herravdelningen vilket var synd.
Idag är jag mööör- därav söndags känslan.

Just nu är jag helt ensam hemma, Daniel har med sig Wilmer för en liten handling inför kvällens mat. Hoppas på något gott också eftersom det är dagen Emma idag :) och den är super viktig.

När vi kom hem fick vi en smärre chock när vi satte på TV:en, det var först då vi fick veta vad som hänt i Norge. Det känns verkligen tråkigt när något sådant händer och nu när det var i Norge kändes det plötsligt så nära.. Overkligt. Har gått mycket tankar dit idag.
Bild från skåne-08