Snart 2 år..


Tiden går så otroligt sjukt fort, på fredag fyller vårt ♥ 2 år. Kan verkligen inte fatta att det är 2 år sedan. Det är så sorgligt. Fick fram lådan med hans grejer i idag, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Fy fan vad jag hatar detta öde emellanåt. Vill bara spy. Det känns så sjukt orättvist att vi fått genomlida detta. Andra skaffar barn hej vilt runt omkring oss och tar det så för givet att det ska sluta med ett levande barn. Självklart önskar jag ingen detta öde, men varför just vi?
Hela livet blev så förändrat. Samtidigt är Wilmer den mest underbara unge som jag kan tänka mig och skulle inte byta honom mot något. Det känns bara så onödigt att inte Melvin fick leva han också. Han var ju fullt frisk, jävla moderkaka som ställde till det. Han hade alla förutsättningar att få leva ett helt liv men så tar min förbannade kropp död på mitt eget barn.
Kan hata min kropp för det emellanåt. Samtidigt som jag älskar den för att den bringat liv åt Wilmer. Så komplext.
Satte ihop en minnesannons till Melvin idag. Ville inte behöva göra det. Hade velat sätta in en firarannons istället.. 2 år.. Stora killen.

110320


Är ni där? Jag missköter verkligen denna bloggen..

Söndag. Snart är det april också. Kanske är det därför jag är extra låg. Eller ja, det är därför. Känner hur tårarna bränner till. Jag kan inte fatta att det går mot 2 år, det känns ju som igår vi fick beskedet, att vår bebis dött. Fy fan, hur kan en människa ens orka genomleva en sådan grej?

Jag och Wilmer går på pyttiorerna på måndagar, något som kyrkan anordnar. Han älskar det verkligen, sång, dans och lek. Men förra veckan höll jag på att börja gråta under sångstunden, "Sov du lilla videung". Vi hade den på Melvins begravning. Så blev jag så ledsen, ingen i det rummet vet. Men jag vill så gärna berätta, eller skrika ut det. Och snart fyller han 2 år, min prins.

Så Wilmer, snart 8 (!) månader. 2 tänder har han fått och fler är på G. Sitter och kryper gör han redan. Vinkar som en tok och klappar händerna.. Så har han världens solskens leende. Min lille plutt.