Snart 2 år..


Tiden går så otroligt sjukt fort, på fredag fyller vårt ♥ 2 år. Kan verkligen inte fatta att det är 2 år sedan. Det är så sorgligt. Fick fram lådan med hans grejer i idag, kunde inte hålla tillbaka tårarna. Fy fan vad jag hatar detta öde emellanåt. Vill bara spy. Det känns så sjukt orättvist att vi fått genomlida detta. Andra skaffar barn hej vilt runt omkring oss och tar det så för givet att det ska sluta med ett levande barn. Självklart önskar jag ingen detta öde, men varför just vi?
Hela livet blev så förändrat. Samtidigt är Wilmer den mest underbara unge som jag kan tänka mig och skulle inte byta honom mot något. Det känns bara så onödigt att inte Melvin fick leva han också. Han var ju fullt frisk, jävla moderkaka som ställde till det. Han hade alla förutsättningar att få leva ett helt liv men så tar min förbannade kropp död på mitt eget barn.
Kan hata min kropp för det emellanåt. Samtidigt som jag älskar den för att den bringat liv åt Wilmer. Så komplext.
Satte ihop en minnesannons till Melvin idag. Ville inte behöva göra det. Hade velat sätta in en firarannons istället.. 2 år.. Stora killen.

Kommentarer:

1 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Ah, vännen...! Hoppas det känns bättre idag. kram!

2 Ellen - ellastankar.blogg.se:

Svar: Jag har börjat på nytt jobb nere i Tyskland och en del av det innebär att vi ska ta över jobbet från kunden, vars Nordics kontor ligger i Stockholm. Så nu är jag här på upplärning. Kom förra måndagen, stannar tills nästa onsdag (åker hem över påsken) och kommer sedan tillbaka igen efter påsk. Kommer stanna åtminstone tills mitten på maj! Blir mycket Sverige den kommande tiden. Men det är helt ok att vara på hemmaplan en stund :) och det var ju redan klart när jag fick jobbet att det kunde bli uppemot 3 mån i Stockholm.Hoppas det är bra med dig! kram

Kommentera här: