Härliga fredag :)

Idag kom jag igång med städningen, lagom kul fredagssysselsättning, men rent vill jag ha innan helg :) Så det är bara att bita ihop. Ikväll kommer min lillasyster och hennes kille hit, super mysigt :)
Är alltid roligt med besök utav människor som man älskar ♥

Fick hem en låda med smycken igår, är numera återförsäljare för Tulpano. Jätte fina smycken som är nickelfria och till väldigt bra pris! Älskar smycken och gillar att variera. Kanske kan visa upp några i bloggen efter helgen :)

Nu ska jag laga mat, färsk pasta med citronsmak till det ostsås med räkor och dill :) Och ja, jag gör allt från grunden ;)

Eftersom jag själv inte orkar städa..

.. Så kan jag ju dela med mig av lite städtips till er.. Speglar har ju alla hemma och de brukar bli kladdiga och kleninga väldigt snabbt.. (iaf bli de det här (Wilmer)). Mirakelkuren mot kladdiga speglar är vatten och en sk mirakeltrasa. Alltså inget fönsterputs som kan göra speglarna flammiga och se än mer lortiga ut.. Blöt ner ena hörnet på mirakeltrasan och putsa spegeln, sedan använder ni den torra delen med att torka torrt och vola, rent och inte flammigt!