Torsdag

Tomt. Tomt. Tomt. Skriver in blogg.se i adressfältet med avsikt att blogga, men så kommer jag hit, stopp. Total blackout. Vet inte vad jag ska skriva, om jag vill skriva eller om jag ens borde skriva små obetydelsefulla nonsens när jag inte är på blogghumör. Ska det vara såhär? Är mitt liv så otroligt tråkigt och innehållslöst att jag inte har något att blogga om, inte ens något litet? Tydligen. Dagarna följer samma mönster, vi går upp vid 8 snåret, äter frukost. Röjer upp och dammsuger. Mellanmål. Lalalalalalala sen är det helt plötsligt lunch. Promenad så Wilmer somnar. Mellanmål. Lallala kvällsmat.. Lek och bus med Wilmer. Nattning av Wilmer. Utslagen. Sova. Wilmer vaknar. Somnar om. Wilmer vaknar igen. Somnar om. Har man tur vaknar han först vid 8, har man otur vaknar han 1 gång till. Älskade Wilmer. Han förgyller vårt liv, utan honom hade vi bara ätit och dammsugit. Ironiskt.

Lite pengar skulle inte skada just nu, lite roligt måst man ju faktiskt ha mellan varven. Kanske är det därför bloggtorkan är total. Jag har inget att blogga om, för skulle jag blogga om min vardag dagarna i ända så lär ni inte stanna särskilt länge. Ångest.

Berättade jag förresten att jag lämnade in intresseanmälningar i 7 butiker i måndags? Hoppas på napp.


Onsdag

Vad gör ni för kul? Själv håller på att slänga ut annonser på tradera, hoppas på att få ihop lite pengar :) Är främst barnkläder men ska lägga ut lite kläder som jag inte kan eller vill ha längre också.

Idag är det verkligen en typisk höstdag, grått och mörkt ute..

Snälla bloggen

Skriv ett inlägg till dig själv vettja, jag kommer inte riktigt i kontakt med startknappen på datorn så ofta som jag skulle vilja önska. Och jag kör ju fortfarande med en gammal hederlig version av mobil och kan därför inte blogga därifrån heller. Döläge. Men ni klarar er nog utan mig mellan varven va?