Leksaker..

Det fullkomligt exploderade fram en massa leksaker här hemma i samma stund som Wilmer föddes. En massa leksaker som låter, tar plats och är allmänt hårda att trampa på.. Vart tog kottar och barkbåtar vägen?
Nej jag vet, vi lever inte på 40-50 talet, vi lever i en konsumtionsvärld av like. Där inte 1 utan 100 leksaker är helt normalt för någon som inte ens fyllt 2.

Sen är det ju alla dessa icke leksaker som Wilmer föredrar framför allt annat, grytor från grytskåpet, slevar, burkar och annat som mamma eller pappa kan tänkas behöva för att tex städa eller laga mat.. Han leker inte ens med hälften av alla de saker som vi och andra köpt till honom, saker som oftast ligger utspritt över större delen av huset. Bara för att det är kul att riva fram men inte att leka med.. Egentligen är han lite liten för att sitta en längre stund och leka, det är roligare att jaga katter eller vara med när jag gör något. Och det tycker jag är helt ok, men frågan återstår, vart i helsike ska vi göra av alla leksaker??

Kommentera här: