Bloggen

Efter artikeln i Amelia för exakt 1 år sedan kände jag att bloggen tappat sin glans, dels för att människor som kände mig privat fick tillgång till den, personer som jag kände att jag inte ville skulle läsa, av personliga skäl. Jag kände mig inmålad i ett hörn och lusten för att blogga försvann helt. På något vis kände jag mig kvävd..

Jag kände att det utrymmet jag ville ha till att ventilera krympte rejält, därav slutade jag att blogga. Här. Jag har bloggat på 2 olika adresser sedan dess, men inte känt att jag knytit an till de bloggarna på samma sätt som denna och det har liksom runnit ut i sanden efter bara någon månad. 

Jag har funderat ett tag på hur jag vill göra, jag gillar att blogga, när insperationen finns.. Jag gillar framförallt denna bloggen, och det är väl kärleken till den som har fört mig tillbaka hit. Och jag hoppas att min bloggform snart är i schack igen :)

Kommentarer:

1 Mikael:

Hej, Modemannen här!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

Kommentera här: