Meningen med mitt projekt

Har fått frågan om varför just 200 mössor. Ja, varför? Det är mitt mål först och främst, inget jag vill eller kommer nå på 1-2 månader, det vet jag, det vill jag inte heller. Det tar tid att göra fina mössor som jag känner att jag kan stå för och känna mig stolt över. Jag är en väldig perfektionist. Om det går bra och jag får positiv feedback så kommer jag fortsätta, givetvis. Sömnad har blivit min grej på nåt vis. 
Men 200 mössor är mitt första mål efter det får vi som sagt se vad som händer 🍀 

Mitt "lilla" projekt

Mitt huvud dunkar nu kan jag säga, lika hårt klappar hjärtat. Tusen tack till alla er som följer mig på instagram, innerligt tack för heja rop och komplimanger om mössorna!! Det värmer verkligen oändligt ska ni veta. Jag har suttit hela kvällen och sett hur det trillar in följare efter följare. 

Jag har några mössor "på lager" som kommer komma upp så snart jag hinner! 
Jag måste köpa mig en ny lampa till symaskinen så jag kan utnyttja kvällarna lite mer, att sy efter skymning är nästintill omöjligt.. 

Maila mig gärna vid frågor eller speciella önskemål, jag ska göra vad jag kan för att göra alla nöjda ❤️

200 mössor

Jag börjar väl lite smått igen då..

Jag gick in i 2014 fast besluten att hitta mig en hobby. Jag har inte haft någon på flera år och jag kände att jag verkligen behövde en. När jag fyllde år i februari fick jag en symaskin. Jag märkte snabbt att det var riktigt roligt. Jag som hatade syslöjden i skolan! Jag kunde inte ens sy raksömn på den tiden..

Jag började så smått med mössor till Wilmer och Elsa. En tröja till Wilmer och en klänning till Elsa. Jag misslyckades ibland såklart och svor dyrt och heligt att aldrig sy igen. Men något kallade mig tillbaka och lusten för att sy bara växte.
Nu har jag sytt en del och känner mig nöjd och stolt över det jag åstadkommer med min enkla symaskin.

Nu har jag bestämt mig för att sy 200 mössor för 80 kr styck och skänka 10kr per såld mössa till Spädbarnsfonden samt barncancerfonden. 2 fonder som ligger mig varmt om hjärtat. Vill du vara med och bidra? Följ mig på instagram! @prinsmelvin