200 mössor

Jag börjar väl lite smått igen då..

Jag gick in i 2014 fast besluten att hitta mig en hobby. Jag har inte haft någon på flera år och jag kände att jag verkligen behövde en. När jag fyllde år i februari fick jag en symaskin. Jag märkte snabbt att det var riktigt roligt. Jag som hatade syslöjden i skolan! Jag kunde inte ens sy raksömn på den tiden..

Jag började så smått med mössor till Wilmer och Elsa. En tröja till Wilmer och en klänning till Elsa. Jag misslyckades ibland såklart och svor dyrt och heligt att aldrig sy igen. Men något kallade mig tillbaka och lusten för att sy bara växte.
Nu har jag sytt en del och känner mig nöjd och stolt över det jag åstadkommer med min enkla symaskin.

Nu har jag bestämt mig för att sy 200 mössor för 80 kr styck och skänka 10kr per såld mössa till Spädbarnsfonden samt barncancerfonden. 2 fonder som ligger mig varmt om hjärtat. Vill du vara med och bidra? Följ mig på instagram! @prinsmelvin

Kommentarer:

1 Carina:

Hej!
Funderar om du "bara" gör mössor i babystorlekar? Kan du göra till 6 åringar oxå? I så fall vill jag beställa en till en kille som är 6 år, den ska vara "tuff", helst med svart i
// Carina

Svar: Klart jag kan! Maila mig, prinsmelvin@yahoo.se färdiga mössor kommer kontinuerligt läggas ut på instagram också, är i full gång med tillverkningen :)
Emma

Kommentera här: