Bosse skit

Börjar fundera på om han inte har lite grythund i sig.. Han hittar ALLT ute, och här omkring ligger fimpar, prillor, godispapper, med andra ord sådant som jag inte vill att han äter upp. Så jag får gå och rycka i kopplet när jag är ute med han. i några dagar har det legat ett godispapper utanför porten, och det har han hittat 711 gånger typ. Jag har plockat ut det ur hans mun x antal gånger. Jag är ganska äcklad av sånt som folk slänger omkring sig och vill hellst inte ha något med det att göra.. I morses hittade han det igen utan att jag såg och nu har jag det i lägenheten.. Eller ja i soporna iafl, men ändå, jag vill inte ha någon annans skräp.

Fattar inte hur folk kan slänga hej vilt där de står och går, tycker det är allas ansvar att hålla rent i naturen. Bosse tar sin medborgeliga uppgift på största allvar ;-)

Kommentarer:

1 Emma:

Haha. Jag tror bestämt att jag diggar den där Bosse ;)

Dessutom är Bosse ett namn jag använt till flera av mina husdjur genom åren ;)

2 Heyli:

de är ingen fara de, de blir så ibland :)ja men eller hur de tycker jag med! skönt att du håller med! :)

3 Ellen:

Svar: Ja fy vad trakigt...och jobbigt. Hoppas ocksa pa att jag kan hitta nat bra jobb snart, visst en manads "ledighet" över jul och sa vore väl inte helt illa, men iaf...jag jobbar hellre om jag far möjligheten. Vi far se. Ska kolla efter jobb under helgen.

Med tyskan gar det ok, jag förstar ju sa gott som allt. Prata är alltid lite svarare. Men jag lyckades ju skriva in mig som arbetslös igar iaf, vi pratade endast tyska. (hoppas det gick bra iaf haha).Vad skoj =)Hihi ja han verkar vara en sötnos, men busig ;-)kram

Kommentera här: