Påskfjäder fint


Var på Plantagen igår och köpte en minipåsklilja i kruka till Melvin, pyntade med fjädrar och rensade bort allt som blivit liggande sedan snön kom. Nu fattas det bara att gräva en liten rabatt framför stenen och plantera något fint.  Vilket såklart får vänta någon månad till, men ändå..
Tror att det blir smultron som förra året, försöker plantera sådant som barn gillar, sådant som Melvin skulle gilla. Runt rabatten ska vi lägga stenar som vi plockat ute, skulle hellst vilja åka till skåne och göra det, men denna sommaren blir nog svår att ta sig iväg, tråkigt nog. Får väl skicka bud med mamma.. Annars gör det nog inte så mycket om vi väntar till nästa sommar heller, vill ju hellst plocka stenarna själv. Får väl helt enkelt lösa det på ett annat sätt denna sommaren. Fint ska han få i alla fall.

Det känns så himla skönt nu när snön inte är något hinder för att besöka graven längre, speciellt nu när födelsedagen närmar sig.

Försökte ta kort på magen igår, men lyckades inte alls.. Jag fattar inte vad jag gör för fel, för hur jag än gör så blir det än det ena felet eller det andra.. Jobbigt. Ska försöka sen igen, envis som jag är. Går in i v 23 idag? Vart tar dessa veckor vägen egentligen?? Jag plussade ju igår..
Härligt är det i alla fall, väntan blir kortare och kortare. Och som jag väntar och längtar!

Nepps nu ska jag göra mig i ordning, jag ska ut till mamsen en sväng och rensa huvudet.

 

Tråkigt väder det är idag förresten :-(