Jag mår ganska bra..

Det har varit väldigt upp och ner den senaste tiden, jobbigt rent ut sagt. Det har funnits stunder då jag bara velat resa mig upp och gå. Packa mina väskor och sticka. Ibland med Wilmer och ibland utan.. Utan för att jag emellanåt känner mig så värdelös i min mammaroll, en hemsk känsla, och något som jag verkligen inte vill eller tänker göra, så klart. Jag har bara så himla svårt för att vara snäll mot mig själv, självkritisk ända ut i fingertopparna. Något som jag försöker jobba bort, men det är fasiken inte lätt.. Jag ifrågasätter min mammaroll dagligen, och känner också att jag misslyckas, dagligen, med att vara den bästa mamman. Fast jag vet att det inte är möjligt att vara perfekt och att jag faktiskt gör allt jag kan för Wilmer.

Det är sannerligen inte lätt. Jag vet inte om allt hade varit annorlunda om vi inte förlorat Melvin, eller om detta bara är Jag. Min självkritiska sida har jag alltid burit på i perioder, aldrig tillräckligt tillräcklig. Aldrig tillräckligt bra, söt, rolig.. Allt bygger väl på självkänsla. Och inget har ju såklart blivit bättre av att förlora ett barn. Jag vet bara inte hur jag ska komma på rätt köl igen. Hur jag ska kunna bryta gamla invanda vanor och bli Mig igen. Emma.

Påsken har varit helt okej. Förra året inföll Melvins födelsedag under Påsken. Det var skönt att den inte gjorde det i år, det blir lite jobbigare att fira högtider i samband med Melvins minnesdagar. Vi har ätit gott i trevliga sällskap och njutit av solen.

Ha det nu gott allihopa