Gardiner..

Nu är jag väldans trött så förlåt mig om detta inlägg blir totalt oläsbart.. Daniel tittar på handboll och detta blir det sista jag gör innan sängen. God natt!

Men vänta nu.. Gardiner var det ja. Har letat efter gardiner idag eftersom vi har ett rum kvar där det fortfarande hänger julgardiner.. Ja jag vet att knut redan har varit, tro mig min man har påmint mig. Han heter nämligen så i andranamn..

Nåja, det där rummet, det saknas gardiner dit nu helt plötsligt.. Så det måste införskaffas. Var, som jag skrev, och letade idag, men vad mötte mig? Jo panelgardiner i mängder.. JAG VILL INTE HA PANELGARDINER!! Ge mig något annat nu för tusan. Jag är såå trött på dessa smala raka gardiner som bara hänger där och ser allmänt lustiga ut. Nog för att vi har övervägande panelgardniner i huset, men ett rum kan väl få vara panelfritt? gaah. Inte nog med det.. Alla dessa mönster. Finns det inget vettigt mönster att ha på gardiner? Måste allt vara så grilligt att man nästan blir hypnotiserad så fort man kollar på gardinen..? Det slutade med att jag åkte hem. Utan gardiner. Och med en massa annat som jag egentligen inte skulle ha.. Tex en skalkniv(?) som hon i kassan på jysk prisade. Dessutom var det extra bra pris på den idag. Jag tar den sa jag om du lovar att bara ta betalt för den. Gjorde hon det? Nej. Räkningen slutade på strax över 500. Kom då ihåg att jag bara köpte sådant som jag INTE kom dit för.. Med andra ord inga gardiner. Och den där skalkniven, ärligt, det är inte ens en kniv utan det ser ut som en potatiskalare, med en metallbit precis bakom. Den skulle vara bra att skala äpplen och päron med. Jag tyckte bara att den kändes otymplig i handen. Gissar på att den lär hamna i lådan och ligga där. Om inte Knut Daniel förbarmar sig över den.

Skalkniven som ska vara såå bra..


God natt!

Kommentera här: