Namn efter en väldigt speciell person

Jag hade ynnesten att få bygga upp en relation till min gammelfarmor, alltså min mammas farmor. En helt underbar person som jag kan sakna än idag, hon gick bort den 2:a februari 1999, dagen innan sin 81:a födelsedag. Jag skulle fylla 15 år senare samma månad..
De år fick jag med denna bestämda men kärleksfulla person, är för mig väldigt betydelsefulla, än i dag kan jag minnas hennes mjuka hud och hennes doft hemma hos sig. Minnen jag antagligen aldrig kommer att sluta minnas. Hon tog alltid emot med öppen famn, bakade gott och lagade väldigt god mat. Jag är så tacksam över att ha fått träffa henne, minnas vem hon var. Hon har alltid varit en förebild och kommer alltid att vara.

Hennes namn har jag varmt om hjärtat, därför kommer bebisen i magen få detta namn om det är en flicka.. Extra speciellt vore det ju såklart om bebisen dessutom valde att titta ut någon dag under helgen.. Men än så länge känner jag inte ett dugg av att det skulle vara på gång *suck och stön*.. Men än är ju helgen inte slut :)

Kommentera här: