Stressad tillvaro

Efter Melvins död drabbades jag av utbrändhet som sedan ledde till förlossningsdepression efter att Wilmer fötts. Jag tycker själv att jag hittat mig själv mer och mer sedan Elsa föddes för 8 månader sedan. Men min tillvaro i olika situationer kan ställa till det rejält för mig. Just nu håller vi på att renovera köket, det är grejer överrallt, och det stressar mig nåt så grymt mycket. Jag kan inte göra nåt åt röran men måste ändå leva i den. Min inre stress yttrar sig i frustration och utbrott. Jag känner att jag går sönder innefrån och ut. Visste inte att jag skulle reagera såhär, och nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera det.. Stopp, stanna, andas känns inte som att det funkar just nu. Jag får panik. Jag ser liksom ingen ände på renoveringen.
Och så lortigt det är! Byggdamm och sågspån, färgspill, virke och verktyg överrallt.. Sjukt frustrerande! Och uppepå allt finns 2 barn som vill ha fokus, mat och sällskap. 
 
Ibland önskar jag att man kunde förutse in i minsta detalj. Samtidigt vill jag detta så himla mycket, få fint, få i ordning. Men framförallt forma vårt boende efter oss. Innerst inne vet jag ju att det kommer vara värt det när det är klart. När ångesten över kaoset har lagt sig.. 

Kommentera här: